What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Voor het eerst gegeten bij dit restaurant. Wat een aangename ervaring. Te beginnen bij binnenkomst. Een zeer sfeer vol mooi restaurant. Vriendelijke gastvrouw. De gerechten die uit de keuken komen zijn heel mooi in balans, mooi gepresenteerd en smaken voortreffelijk. Kort gezegt zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten. Echt een avondje uit.
Met 2 personen gisteravond gedineerd bij Pieters. Het was een culinaire beleving, heel aparte gerechten, alles zeer smaakvol.
Goede bijpassende wijnen bij elk gerecht. Bij elke wijn werd duidelijk verteld waarom deze werd geschonken. Vriendelijk personeel. Het re staurant heeft door de redelijke kleinschaligheid een intieme sfeer en is smaakvol ingericht. Wij komen hier zeker terug!
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.