What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Op zaterdagavond met z'n vieren heerlijk bij Pieter gegeten. Modern verzorg aangeklede ruimte voor prettig klein aantal gasten (max. 30?). Zeer attente bediening, niet opdringerig. Overzichtelijke kaart (ca 15 gerechten totaal, maar allemaal heel apart van samenstelling) met oplopend keuze menu. Heerlijk bereid. Een aanrader, wij gaan er zeker terugkomen.
Een avond culinair genieten was het voor ons. We hebben heerlijk gegeten van (voor ons) niet alledaagse couverts. Een warm welkom en fijne, huiselijke sfeer in het restaurant.
Kortom: een aanbeveling om hier ook eens te gaan dineren.
Nog nooit zo'n geweldige culinaire ervaring gehad.
Geweldig eten en perfecte bediening.
Super avond!
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.