What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat een heerlijke avond gehad! In een woord, geweldig! Verfijnde gerechten, prettige bediening. We gaan weer sparen voor een volgende keer!
Een klein plaatsje in Zuid-Holland en dan zo'n goed restaurant in huiskamerambiance. Verrassen net als de gerechten.
Enigszins klassiek, met goede bijpassende wijnen en ook de vegetariër kan hier goed terecht.
Heerlijk gegeten. Mooie gerechten en heerlijke wijnen. Gezellige tafel in een mooie ambiance. Zeker voor herhaling vatbaar
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.