What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat was het weer een feestje en verwennerij om bij Pieters restaurant te eten..
Heerlijk huiselijk gevoel en leuke bediening ...
We hebben weer optimaal genoten.
We hebben ontzettend genoten van het diner.
Heerlijk buiten in de binnentuin gegeten en toen het wat koeler werd, kregen we een tafel binnen aangeboden.
Ook de vooraf aangegeven allergie + zwangerschap was geen enkel probleem.
Heerlijke amuses, gerechten en bijpassende wijnen en alcoholvrij wijn voor mij. kortom een geweldige ervaring!
Geweldig genoten van deze culinaire avond.
Het was mooi weer dus zaten wij heerlijk buiten.
De gastvrouw was zeer vriendelijk en professioneel, het tempo waarin de gerechten werden opgediend en de glazen werden bijgevuld was perfect.
De gerechtjes waren stuk voor stuk prachtig en zeer smaakvol.
Een heerlijke ervaring en voor herhaling vatbaar.
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.