Deal
ALL-IN 5 course Michelin Star menu
€195
€150
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Pieters Restaurant* and enjoy a wonderful ALL-IN 5 course Michelin Star menu for €150. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a table
Deal
Pieters lunch: 8-course amuse parade
€128
€98
Go out for a delicious meal during the FNV restaurant event! Save in-store for fantastic discounts at delicious restaurants across the Netherlands.
Enjoy an insane Pieters lunch: 8-course amuse parade at Pieters Restaurant* for only €98. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with an online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a tableWhat 79 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heel leuk en lekker menu. Asperge echter in geen enkel gerecht de hoofdrol. Kwalitatief erg mooie producten gebruikt. Heerlijke wijn. Aanrader!
Eerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling...
Read full reviewEerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling en rouille, het voorgerecht was een geroosterde Canner kreeft met pompoenmousse, rettichsalade en zonnepitjes, het tussengerecht was Tongschar Meuniere met scheermessen , citrusvruchten en bruine boter, het tweedetussengerecht was een stukje geroosterde Boerderijkip borst met polenta, kippenvel en stukje foie gras. Het hoofdgerect zuiglam Texelaar (bout en vang) met asperges, lamsoortjes en chorizojus. Als dessert namen wij het kaasplankje welke zeer origineel gepresenteerd werd. Het menu was niet alleen een plaatje voor het oog, maar Pieter weet in ieder gerecht de originele smaak van de ingrediënten te behouden. De beide gastvrouwen verstaan hun vak. Ik verheug me nu al op de volgende keer.
Precies wat ik verwachte een huiskamer waar de sfeer goed in zit met niet te veel tafels en daardoor de aandacht voor jouw en het eten zeer tot zijn recht komt.
Een heerlijke avond gehad met goed eten en lekkere wijnen.
Het was de tweede keer dat we hier gegeten hebben, en het overtrof zelfs de eerste keer. De sfeer is heel goed en de service is ook .
Voor het eerst gegeten bij dit restaurant. Wat een aangename ervaring. Te beginnen bij binnenkomst. Een zeer sfeer vol mooi restaurant. Vriendelijke gastvrouw. De gerechten die uit de keuken komen zijn heel mooi in balans, mooi gepresenteerd en smaken voortreffelijk. Kort gezegt zeker voor herhaling vatbaar.
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.