What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Erg lekker en vriendelijke bediening
Heerlijk gegeten, fantastische avond.
Achtergrondmuzak was alleen best storend.
Heerlijke avond bij Chef Pieter en team. We begonnen in de tuin met aperitiefje en bites. Daarna naar de gezellig ingerichte kamer van het restaurant. De gerechten waren stuk voor stuk een plaatje op je bord en de smaken waren geweldig en vergezeld van een goede wijn uit frankrijk. Leuk om te zien dat naast de Frans...
Read full reviewHeerlijke avond bij Chef Pieter en team. We begonnen in de tuin met aperitiefje en bites. Daarna naar de gezellig ingerichte kamer van het restaurant. De gerechten waren stuk voor stuk een plaatje op je bord en de smaken waren geweldig en vergezeld van een goede wijn uit frankrijk. Leuk om te zien dat naast de Franse producten ook Nederlandse producten op ons bord verschenen. We wilden al een tijd lang naar dit restaurant en zeggen nu: 'Dat hadden we eerder moeten doen!'
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.