What 24 people say about Vermeer
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dis...
Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dissonant waren de herhaaldelijke en weinig subtiele opmerkingen van de maitre d' over het feit dat het menu ver onder de prijs geserveerd werd. Wij hebben dit ervaren als enigszins denigrerend en vooral volkomen onnodig, het eten sprak immers voor zich. Jammer, want verder was de avond perfect.
verrukkelijk en spannend eten, ongelofelijk voor die prijs, vakkundige, ontspannen en zeer gastvrije bediening. Sfeer wordt door het interieur een beetje afgekoeld. Aanrader!
eten mooie plaatjes voorgerecht heel lekker.
hoofdgerecht met ree niet geweldig de ree te doorbakken en de smaakcombinatie was niet aanvullend.het nagerecht altijd mijn favoriet zag er mooi uit maar was niet smakelijk heb ik ook niet opgegeten. een beetje teleustellend voor een ster het gaat niet alleen om het plaatje maar ook om de smaak.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Vermeer
Restaurant Vermeer is a relaxed designer restaurant where chef Sebastian Baquero Garces gives free rein to his creativity. With daily fresh ingredients from local suppliers, he knows how to bring nature to life on the plate. Sebastian plays with contrasts and serves surprising combinations, in which eclectic flavors play a special role. The surprise menu, with no à la carte options, lives up to its name and offers an original culinary experience.
Vermeer's kitchen team works in a laboratory-like environment, where they transform fresh produce from local growers into robust dishes with pure, full-bodied flavors. These dishes are the result of an ongoing creative process and experimentation with new flavor combinations.
An evening at Vermeer begins in the atmospheric lounge bar, where total relaxation is key. Innovative cocktails and matching bar-bites are served here daily, setting the tone for the culinary journey that follows.
Restaurant Vermeer is part of the NH Collection Barbizon Palace hotel, part of the upper-upscale brand NH Collection by Minor Europe & Americas, where gastronomy features prominently.