What 24 people say about Vermeer
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Fantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.
Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies...
Read full reviewFantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.
Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies op draaiden. Om het goed te maken moesten we beloven iedereen over onze ervaringen te vertellen. Bij deze dus. Ik vond het nogal denigrerend en het liet in ieder geval bij mij een vervelende nasmaak achter.
Het eten was inderdaad voortreffelijk en ik geloof ook dat het verliesgevend was, maar dat was niet onze schuld, maar de beslissing van het restaurant.
What a wonderful dining experience. The 3-course dinner was excellent and the service was very attentive and professional. The ambience of the restaurant was very pleasant and the tables were not too close to each other allowing the place to be calm. I can truly recommend this restaurant
Wij hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer gastvrij, de porties en tussendoortjes royaal en er was duidelijk NIET beknibbeld omdat het Restaurant Week was. In een woord fantastisch!!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Vermeer
Restaurant Vermeer is a relaxed designer restaurant where chef Sebastian Baquero Garces gives free rein to his creativity. With daily fresh ingredients from local suppliers, he knows how to bring nature to life on the plate. Sebastian plays with contrasts and serves surprising combinations, in which eclectic flavors play a special role. The surprise menu, with no à la carte options, lives up to its name and offers an original culinary experience.
Vermeer's kitchen team works in a laboratory-like environment, where they transform fresh produce from local growers into robust dishes with pure, full-bodied flavors. These dishes are the result of an ongoing creative process and experimentation with new flavor combinations.
An evening at Vermeer begins in the atmospheric lounge bar, where total relaxation is key. Innovative cocktails and matching bar-bites are served here daily, setting the tone for the culinary journey that follows.
Restaurant Vermeer is part of the NH Collection Barbizon Palace hotel, part of the upper-upscale brand NH Collection by Minor Europe & Americas, where gastronomy features prominently.