Deal
Deal
Discount
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Fleurian and enjoy a wonderful Insane 3 course Chef's dinner for €33.75. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 May 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 76 people say about Fleurian
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vriendelijke mensen en lekker eten in ongedwongen sfeer.
Het was heerlijk en wij komen zeker terug.
We hebben gereserveerd via restaurantdinercheque,
en dan krijg je een aangepaste kaart om een keuze te maken.
Wat we hadden besteld was goed verzorgt en lekker, alleen de kwantiteit
legt het op sommige onderdelen af tegen kwaliteit
Een gewoon dorpsrestaurant met erg jong personeel, dat wel zijn best deed. Kwaliteit van het eten was goed, maar niets bijzonders. Je eet van een kale tafel, dus geen placemat of andere tafelbedekking. Ook geen kaarsje. Wij bestelden vooraf de garnalen bisque (die oke was) en de Thaise rundvleessalade (die uit meer ...
Read full reviewEen gewoon dorpsrestaurant met erg jong personeel, dat wel zijn best deed. Kwaliteit van het eten was goed, maar niets bijzonders. Je eet van een kale tafel, dus geen placemat of andere tafelbedekking. Ook geen kaarsje. Wij bestelden vooraf de garnalen bisque (die oke was) en de Thaise rundvleessalade (die uit meer vlees dan salade bestond). Als hoofdgerecht kozen wij de Ierse Steak met bearnaisesaus en de gebakken mosselen. De Ierse Steak zou een 'malse' steak moeten zijn, maar die van mij was redelijk taai (zelfs me een taaie draad erin) en flauw. De bearnaisesaus was goed, maar werd zonder lepeltje ernaast gezet. De garnering bestond grotendeels uit stukjes paprika en een paar stukjes champignon, maar was niet speciaal. De gebakken mosselen werden op eenzelfde bedje van paprika opgediend en waren meer 'gekookt' dan 'gebakken'. Het piepkleine bakje mayonaise bij de frietjes werd bovenop de frietjes gezet. Het bier werd niet ingeschonken. De broodbordjes werden omgekeerd op het brood op tafel gezet.
Map All restaurant deals in Huijbergen
About Fleurian
Fleurian is a restaurant with a diverse menu catering to both young and old. From tender Australian sirloin to Oriental-style prepared prawns or pancakes, there's something for everyone. Seasonal delights like asparagus and mussels are also served.
During the summer, guests can enjoy their meal on the terrace while indulging in snacks and drinks. A must-try is the freshly made waffle with Huijbergse strawberries!
Behind Fleurian is Jordy van Dongen, who has been working in the restaurant for many years. Having experienced all aspects of the hospitality industry, he knows exactly what guests expect.
On July 1, 2021, Jordy embarked on the adventure of realizing his dream of owning a restaurant with two friends. After two years, his partners decided to pursue different paths, but this didn't deter Jordy. He is determined to continue his journey and make his restaurant thrive.
Of course, Jordy doesn't do this alone. He is fortunate to have the support of his girlfriend Kirsten Huijsmans, who warmly welcomes guests and ensures a pleasant experience in the restaurant.
Together with their team, Jordy and Kirsten ensure that every guest enjoys a delightful dining experience from start to finish!