What 82 people say about De Juwelier*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten en het werd prachtig geserveerd.Zelf hou ik niet van orgaanvlees. In het 5 gangen menu werd bij 1 gerecht orgaanvlees geserveerd dus dat viel gelukkig mee. En dat kon je er makkelijk naast je eten leggen. Mijn partner vond het heerlijk.
We hadden best een verwachting daar wij 2 keer echt subliem bij 212 hebben gegeten!
Om te beginnen was de kelner echt vreselijk klungelig bezig, ongepaste jovialiteit, toilet bezoek kunnen we in een dixie in de tuin...Opruimen deed hij tegelijk met een andere tafel (restaurant was leeg, 4 tafels) Voor een eetcafe ...
We hadden best een verwachting daar wij 2 keer echt subliem bij 212 hebben gegeten!
Om te beginnen was de kelner echt vreselijk klungelig bezig, ongepaste jovialiteit, toilet bezoek kunnen we in een dixie in de tuin...Opruimen deed hij tegelijk met een andere tafel (restaurant was leeg, 4 tafels) Voor een eetcafe was hij nog te lomp!
Menu opbouw was ook erg discutabel, eerste 3 voorgerechten waren allen zuur die de boventoon voerde.
Niveau is echt ver te zoeken, komt dit door Diningcity aanbod, niet te hopen. Steak tartaar was enige sublieme gang
Als klap op de vuurpijl was desert een quenelle ijs in een Rosenthal kopje.....wat een deceptie!
Espresso in een niet voorverwarmd kopje van Rosenthal alweer....oja de Madeleine was wel heerlijk
Personeel zat allemaal te eten toen we weggingen...allen met de rug naar ons toe en we konden weggaan zonder dat iemand gedag zei....
Wat is hier aan de hand?
Was dit nou een Michelin ster waard? Wat ons betreft ZEER zeker NIET
Was benieuwd hoe het was toen de inspecteurs van Michelin in huis waren!!
Een grote deceptie, jammer!!
Zowel het eten, de bediening en de sfeer waren heel goed. Echt een aanrader!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About De Juwelier*
Cuisine: French
Restaurant De Juwelier, located in Amsterdam and awarded with a Michelin star, enchants guests with its retro-style bistro full of character. Under the guidance of Richard van Oostenbrugge and Thomas Groot, the à la carte menu offers surprising dishes with lesser-known ingredients such as veal kidneys, where traditional influences blend with contemporary flair. An excellent restaurant where guests can indulge in intense flavors, top-quality ingredients, and the finesse of French cuisine.
The photos were taken by: (c) Chantal Arnts