Deal
Deal
Discount
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Salty Seafood Restaurant and enjoy a wonderful 4 course Gault&Millau menu + extra's for €60.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 May 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 15 people say about Salty Seafood Restaurant
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Genoten van het 4 gangen lunchmenu. Vooraf nog als extra een oester proeverij besteld. Overall lekker maar niet verrassend. De entourage zoals amuses, bonbons bij koffie/thee etc. was minimaal. Kleine zaak met leuk uitzicht op de markt en de kerk.
Vanaf de hartelijke binnenkomst, een verrassende eerste amuse, de oesters en een heerlijk menu met verschillende vissen tot aan een smakelijk dessert een uitstekende culinaire avond gehad met mijn vriendinnen. Daar zouden meer mensen van moeten gaan genieten! Een aanwinst voor Zwolle.
Wat een geweldig restaurant! Alles was goed! De ontvangst, de bediening, de uitleg, het tempo (we moesten de trein terug halen) en....de 2 verrukkelijke amuses en 4 visgerechten. Aanrader!
Map All restaurant deals in Zwolle
About Salty Seafood Restaurant
Cuisine: Seafood
Nino Willems is a young enthusiastic chef with a wealth of experience in top restaurants. He worked at Beluga (**) in Maastricht, then went to De Kromme Watergang (**) in Breskens, which after a few years he exchanged for De Librije (***) in Zwolle. After seven fantastic learning years, it is time for the next career move: his own business.
This he does together with Aysen Bilal, who worked as a hostess at De Librije and Poppe.