What 70 people say about Bistro de la Mer*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Top lekker eten, mooie porties!
Genoten van het driegangendiner. Met vooraf een amuse (bisque van Hollandse garnalen met gezouten citroen). Daarna makreel met bouillon van aarbei en tomaat, schuim van zuring. Rode mul als hoofdgerecht en nectarine met citroensorbet toe. Gerechten zijn eenvoudig, maar smakelijk. Het eten is, zoals dat tegenwoordig ...
Read full reviewGenoten van het driegangendiner. Met vooraf een amuse (bisque van Hollandse garnalen met gezouten citroen). Daarna makreel met bouillon van aarbei en tomaat, schuim van zuring. Rode mul als hoofdgerecht en nectarine met citroensorbet toe. Gerechten zijn eenvoudig, maar smakelijk. Het eten is, zoals dat tegenwoordig heet: 'hoog op smaak'. Of wel: wat zout is, is (erg) zout, wat zoet is, is (erg) zoet. Zuur heeft een ondergeschikte rol; mag van mij wat prominenter. De zaak zelf is een typische bistro: ongemakkelijke hoge stoelen en tafels (of de bar, met uitzicht op de keukenbrigade). Dit is geen gelegenheid om zeer uitgebreid en lang te tafelen, maar prima voor een gezellige lunch of diner van goede kwaliteit. Al met al een heel positieve ervaring, en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend gebruik makend van de restaurantweekaanbieding.
Heerlijke 5-gangen lunch, heel vriendelijke bediening, mooie wijnkaart
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Bistro de la Mer*
Cuisine: Seafood
A few doors down from the Michelin-starred restaurant De Juwelier, you'll find Richard van Oostenbrugge and Thomas Groot's newest culinary offspring: Bistro de la Mer.
After restaurant 212** and De Juwelier*, the chefs here also take you on a culinary journey. This time to the sea. Here it's all about all the good things the sea has to offer. As at 212**, the focus of the restaurant here is on the bar. Bistro de la Mer has a French 1920s style where you enjoy fish at its (very, very) best!
Because of the casual, approachable atmosphere, you would almost forget that you are in the world of a total of 3 Michelin star chefs and that is exactly what makes your culinary experience here extra special.
When will you discover the flavors of the sea (stars;)?