Wat 22 mensen zeggen over Rosto
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten bij Rosto. We hadden het 4-gangenmenu van de chef. Het waren vier culinaire hoogtepunten. Wat een bijzondere smaken en als prachtig pallet geserveerd. Het is niet goedkoop maar tegenwoordig tel je al gauw veel geld neer bij een restaurant. En in dit geval krijg je ook ècht kwaliteit. Je zi...
Lees hele reviewWe hebben heerlijk gegeten bij Rosto. We hadden het 4-gangenmenu van de chef. Het waren vier culinaire hoogtepunten. Wat een bijzondere smaken en als prachtig pallet geserveerd. Het is niet goedkoop maar tegenwoordig tel je al gauw veel geld neer bij een restaurant. En in dit geval krijg je ook ècht kwaliteit. Je zit ook niet te dicht op elkaar. Bediening is vriendelijk. Ik kan Rosto zeker aanbevelen.
The service was outstanding and the food was delicious, with good explanation of each dish. Super recommend it!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over Rosto
Keuken: Frans, Nederlands
Op loopafstand van het centraal station, met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en in de nabijheid van alles wat de Leidse binnenstad zo aantrekkelijk maakt, is midden in historische centrum op de Oude Rijn 1a Restaurant Rosto gevestigd.
In 2021 heeft Rosto in een prachtig pand uit 1800 haar deuren geopend. Een restaurant waar een culinaire beleving, vriendelijkheid, gastvrijheid en lekker eten met vrienden/familie in een huiskamergevoel centraal staat. Waar de kleuren blauw, olijfgroen, goud, je het gevoel van rebels, speels en uniek geven en een ervaring die je met andere wilt beleven. Een Frans moderne keuken met internationale invloeden, samengesteld uit lokale en regionale producten.
De keukenbrigade staat onder leiding van Chef-kok Robin Stoof die in diverse gerenommeerde restaurants, bij diverse sterren restaurants en met een culinair avontuur in Bonaire, zijn geheel eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn innovatieve menu’s in combinatie met moderne kooktechnieken dagen je uit te genieten van ieder ingrediënt en de lokale en regionale producten waarmee hij deze bereidt. Met veel respect voor de producten, passie en gedrevenheid worden de gerechten door hem en zijn team bereidt met als enige doel: een onvergetelijke avond te laten beleven.
Een bijzondere en onvergetelijke ervaring waar je met 4 personen tegelijk van een gastronomisch Chefs menu kunt genieten onder het toezien van de inspanningen van de keukenbrigade welke speciaal voor je het menu bereidt. En deze beleving wordt natuurlijk helemaal compleet als je dit combineert met een wijnarrangement of een mooie fles wijn van de wijnkaart.