What 22 people say about Rosto
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijke gerechten en bijpassende wijnen en super attente bediening. Komen zeker terug.
Het begin was goed en belovend. We hadden een tijdslot gekozen 6pm voor ons 4 gangen chefs menu. Tot het tussen gerecht liep het goed.op het hoofdgerecht hebben we lang moeten wachten. We kregen het idee dat het hele restaurant op hetzelfde moment het hoofdgerecht kregen opgediend. Zelfde geld voor het dessert. We w...
Read full reviewHet begin was goed en belovend. We hadden een tijdslot gekozen 6pm voor ons 4 gangen chefs menu. Tot het tussen gerecht liep het goed.op het hoofdgerecht hebben we lang moeten wachten. We kregen het idee dat het hele restaurant op hetzelfde moment het hoofdgerecht kregen opgediend. Zelfde geld voor het dessert. We waren om half 10 weer op weg naar huis.
Het eten was vrij zout. Wat de andere smaken teniet deed.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Het eten was verrukkelijk! Smaken waren perfect in evenwicht, bij alle gerechten inclusief de vegetarische. Ook de wijncombinatie was goed. De bediening was heel attent, zoals je het tegenwoordig zelden ziet. Alleen de zaal is een beetje kil. Aan het begin was de muziek net iets te hard, maar werd wel op een gegeven moment zachter gezet.
Map All restaurant deals in Leiden
About Rosto
Within walking distance of the central train station, with ample parking nearby and in close proximity to everything that makes downtown Leiden so attractive, in the middle of historic downtown on the Oude Rijn 1a Restaurant Rosto is located.
In 2021 Rosto opened its doors in a beautiful building from 1800. A restaurant where a culinary experience, friendliness, hospitality and good food with friends/family in a living room feeling is central. Where the colors blue, olive green, gold, give you the feeling of rebellious, playful and unique and an experience you want to live with others. A French modern cuisine with international influences, composed of local and regional products.
The kitchen staff is led by Chef Robin Stoof who has developed his very own style in several renowned restaurants, at several starred restaurants and with a culinary adventure in Bonaire. His innovative menus combined with modern cooking techniques challenge you to enjoy every ingredient and the local and regional products he prepares them with. With great respect for the products, passion and drive, the dishes are prepared by him and his team with the sole purpose: to make you experience an unforgettable evening.
A special and unforgettable experience where you can enjoy a gastronomic Chefs menu with 4 people at the same time under the watchful eye of the efforts of the kitchen brigade that prepares the menu especially for you. And this experience will of course be complete if you combine it with a wine arrangement or a nice bottle of wine from the wine list.